​Vi klarer alt malerarbejde for private og erhverv

Hør hvad vi kan gøre for dig på 22 21 97 94

Malerfirma

Som malerfirma i Ringsted, malerfirma i Roskilde og malerfirma i Ringsted og omegn dækker vi bredt. Vi er et malerfirma med stor erfaring inden for såvel almindelige som mere komplicerede malerprojekter.

Malerfirma i Roskilde, Holbæk og Ringsted med stor erfaring

Vores malerfirma blev etableret i 1999 af Flemming Nielsen. Vi er et malerfirma i Roskilde med dygtige malere, som alle lægger vægt på at udføre kvalitetsmalerarbejde og yde service i topklasse.

I kraft af vores mangeårige erfaring som malerfirma i Holbæk og omegn, kan vi tilbyde professionel rådgivning fra start til slut. Tag blot en snak med os, så vi kan finde ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Vores malerfirma i Roskilde, Ringsted og Holbæk varetager alle tænkelige opgaver inden for faget og samarbejder også med en række andre faggrupper og kompetente håndværkere. Vi gør altid meget ud af at overholde vores aftaler og at levere kvalitet til tiden.

Kontakt dit malerfirma i Holbæk, Roskilde og Ringsted

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud fra dit malerfirma i Ringsted, dit malerfirma i Holdbæk og dit malerfirma i Roskilde, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 22 21 97 94.

​Er du interesseret i et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og vi ringer dig op

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Maleren fra Hvalsø ApS

CVR: 26659973

adresseinformation

Stavnsbjærgvej 30

4330 Hvalsø

kontaktinformation